LS2011 #5 Pahang mln Perak

[postlink]http://pakcumy.blogspot.com/2011/02/ls2011-5-pahang-mln-perak.html[/postlink]http://www.youtube.com/watch?v=XJQ-6Vs50xkendofvid [starttext] Liga Super 2011 Perlawanan #5 - Pahang (0) mln Perak (2)
Venue: Stadium Darul Makmur, Kuantan, Pahang. Tarikh: 26hb Februari 2011

Rakaman & Suntingan oleh: Pakcu..  ( Hak Cipta Terpelihara )
http://pakcumy.blogspot.com
http://bolaperak.blogspot.com [endtext]

5 comments:

arif haikal said...

masih ader kelemahan di bhgian pertahanan....nasib ader nasril...n than akhmal rizal masih malu2 nak try..sepakan yg terlalu perlahan....

Anonymous said...

laju weh pemain Pahang..mujur Yobs dapat ligan heheheh

Anonymous said...

terbaek la...go,go,go!

Anonymous said...

masih byk kelemahan di bahadia benteng,senyudah pahang tiada. tingkatkan permainan lagi.tingkatkan prestasi yob..idup yob...

pahang sentra said...

pahang boleh juara thun, tok gajah pasti juara

Post a Comment

Post your comments here:

SKUAD LIGA SUPER PERAK 2011

Klip Video Bola Sepak Perak 2007/2008

Koleksi videoklip Pasukan Liga Super Perak Darul Ridzuan didalam saingan TM - Liga Super 2007/2008 dan AFC Cup 2008.

PEMAIN PASUKAN LIGA SUPER & PIALA PRESIDEN PERAK 2010

CORETAN LAMA DARI YOB4EVER.COM

KLIP-KLIP VIDEO SELAIN DARI BOLASEPAK

Disclaimer

Blog ini diwujudkan atas 'kapasiti sendiri', beroperasi secara bebas serta tidak terikat dengan mana-mana pertubuhan, persatuan atau mana-mana individu. Semua klip-klip video yang berlabel 'Pakcu Video' dan 'Shot and Edit by: Muzain Minudin Yahaya (CJ.MY @ http://www.malaysiakini.tv/)' adalah hasil rakaman serta suntingan peribadi (kecuali dinyatakan sebaliknya). Semua video2 tersebut adalah hak milik persendirian oleh itu 'sebarang penerbitan semula untuk tujuan bisnes' dalam apa jua format adalah tidak dibenarkan sama sekali tanpa kebenaran bertulis dari 'Pakcu MY'. Kemusykilan, pertanyaan dan komen sila sampaikan dengan mengisi borang maklum balas dibawah. Terimakasih.

PAY LESS WATCH MORE

Kenapa anda harus berbelanja lebih jika anda berhak untuk berbelanja kurang? demi untuk menonton semua siaran di TV anda? Berubahlah kepada teknologi masa kini.. Untuk tujuan menonton.. Anda boleh berjimat hampir 4 X ganda perbelanjaan anda setiap bulan. penjimatan tersebut boleh anda gunakan untuk keluarga anda tersayang.. Disetiap hujung bulan anda tidak lagi dibebani dengan bill bulanan yang tinggi.. Dengan menggunakan alat ini anda hanya perlu berbelanja lebih kurang RM16.70 per bulan (RM100 utk 6 bulan) anda bebas menonton apa saja siaran tempatan di TV rumah anda. Untuk keterangan lanjut sila add friend di facebook Pakcu My.