Perak mln KL Felda United Fc (Perlawanan Persahabatan)

[postlink]http://pakcumy.blogspot.com/2010/12/perak-mln-kl-felda-united-fc-perlawanan.html[/postlink]http://www.youtube.com/watch?v=qG5Cven0GEMendofvid [starttext] Perlawanan Persahabatan Pra Musim (Liga malaysia 2011) Perak mln KL Felda United Fc pada 4hb. Disember 2010 di Padang Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) Petaling Jaya. [endtext]

5 comments:

mediafiregrabber2u said...

perak pakai baju ape?...sape skor...?

Anonymous said...

putih yob...perak, shafiq jamal yg skor

Anonymous said...

seram ar tgk cara khairi zainuddin main, kaLau dapat kad kuning boLeh buat mood pasukan jatuh ow..

Anonymous said...

hardi jafar msuk perak ke thun ni

Anonymous said...

knapa tk ambik bambng pamunkas ngn ely aiboy.diorng pun best jgk main

Post a Comment

Post your comments here:

SKUAD LIGA SUPER PERAK 2011

Klip Video Bola Sepak Perak 2007/2008

Koleksi videoklip Pasukan Liga Super Perak Darul Ridzuan didalam saingan TM - Liga Super 2007/2008 dan AFC Cup 2008.

PEMAIN PASUKAN LIGA SUPER & PIALA PRESIDEN PERAK 2010

CORETAN LAMA DARI YOB4EVER.COM

KLIP-KLIP VIDEO SELAIN DARI BOLASEPAK

Disclaimer

Blog ini diwujudkan atas 'kapasiti sendiri', beroperasi secara bebas serta tidak terikat dengan mana-mana pertubuhan, persatuan atau mana-mana individu. Semua klip-klip video yang berlabel 'Pakcu Video' dan 'Shot and Edit by: Muzain Minudin Yahaya (CJ.MY @ http://www.malaysiakini.tv/)' adalah hasil rakaman serta suntingan peribadi (kecuali dinyatakan sebaliknya). Semua video2 tersebut adalah hak milik persendirian oleh itu 'sebarang penerbitan semula untuk tujuan bisnes' dalam apa jua format adalah tidak dibenarkan sama sekali tanpa kebenaran bertulis dari 'Pakcu MY'. Kemusykilan, pertanyaan dan komen sila sampaikan dengan mengisi borang maklum balas dibawah. Terimakasih.

PAY LESS WATCH MORE

Kenapa anda harus berbelanja lebih jika anda berhak untuk berbelanja kurang? demi untuk menonton semua siaran di TV anda? Berubahlah kepada teknologi masa kini.. Untuk tujuan menonton.. Anda boleh berjimat hampir 4 X ganda perbelanjaan anda setiap bulan. penjimatan tersebut boleh anda gunakan untuk keluarga anda tersayang.. Disetiap hujung bulan anda tidak lagi dibebani dengan bill bulanan yang tinggi.. Dengan menggunakan alat ini anda hanya perlu berbelanja lebih kurang RM16.70 per bulan (RM100 utk 6 bulan) anda bebas menonton apa saja siaran tempatan di TV rumah anda. Untuk keterangan lanjut sila add friend di facebook Pakcu My.