Perak vs Perlis (Aksi Pengadil Dan Pemain)

[postlink]http://pakcumy.blogspot.com/2010/02/perak-vs-perlis-aksi-pengadil-dan.html[/postlink]http://www.youtube.com/watch?v=OHZurjgSor0endofvid
[starttext]
TMFA 2010 - Round 1. Leg #2 - Perak vs Perlis - Aksi-aksi Pengadil serta Pemain)
[endtext]

4 comments:

Anonymous said...

Ini adalah leperi yang paling bangang dan bodoh sekali dalam dunia bola sepak. Bagi budak sekolah menengah jadi leperi lagi bagus.

Anonymous said...

Inilah attitude pemain-pemain yang ada di Malaysia sekrang ini yang selalu beranggapan diri itu "STAR". Kalau dah cara permainan yang ditonjolkan itu macam "STAR" kononnya, maka tidak hairanlah terlalu banyak kad yang dilayangkan pada malam itu.

Jangan terlalu nampak negatif sahaja kepada pengadil. Adakah pemain-pemain yang berada di dalam skuad Perak sekarang "TERLALU BRKUALITI"...? Jangan bila kalah atau keputusan yang diperolehi tidak memihak kepada pasukan anda, anda hendak mengkritik pengadil seolah-olah pengadil yang bermain untuk satu-satu pasukan.

Cuba renungkan kembali kenapa pasukan anda tidak menang atau tidak dapat menjaringkan gol..

Saya juga tidak menafikan pengadil juga ada melakukan kesilapan, tetapi adakah sepanjang perlawanan pengadil melakukan kesilapan.. Kenapa kebaikan seorang pengadil sering kali tidak nampak...?

Untuk komen di atas...,
sekiranya pengadil itu adalah pengadil paling banggang dan bodoh, kenapa anda tidak mahu menjadi seorang pengadil yang baik dan pandai supaya anda boleh mendidik pengadil yang anda katakan "BANGGANG" dan "BODOH" itu...

LAN IPOH

Anonymous said...

Pada pandangan saya pada malam tersebut, kedua dua pasukan memang dah tak bermain bola dan tidak boleh menerima setiap keputusan yang dibuat oleh pengadil pada malam itu.

Pengadil telah cuba membuat yang terbaik bagi mengawal perlawanan daripada terjadi kejadian kejadian yang lebih teruk.

Jika kita cuba meletakan diri kita dipihak pengadil, kita juga akan mengalami suatu keadaan yang amat sukar jugak bagi mengawal ketegangan yang berlaku.

Jadi kita kena mengkaji kelemahan dari kedua dua pihak iaitu pasukan yang main pada malam itu dan jugak pengadil.

Anonymous said...

Yang penting kena jaga game dari awal dan elakkan drp terpedaya dgn lakonan pemain yg Cuba bersendiwara

Post a Comment

Post your comments here:

SKUAD LIGA SUPER PERAK 2011

Klip Video Bola Sepak Perak 2007/2008

Koleksi videoklip Pasukan Liga Super Perak Darul Ridzuan didalam saingan TM - Liga Super 2007/2008 dan AFC Cup 2008.

PEMAIN PASUKAN LIGA SUPER & PIALA PRESIDEN PERAK 2010

CORETAN LAMA DARI YOB4EVER.COM

KLIP-KLIP VIDEO SELAIN DARI BOLASEPAK

Disclaimer

Blog ini diwujudkan atas 'kapasiti sendiri', beroperasi secara bebas serta tidak terikat dengan mana-mana pertubuhan, persatuan atau mana-mana individu. Semua klip-klip video yang berlabel 'Pakcu Video' dan 'Shot and Edit by: Muzain Minudin Yahaya (CJ.MY @ http://www.malaysiakini.tv/)' adalah hasil rakaman serta suntingan peribadi (kecuali dinyatakan sebaliknya). Semua video2 tersebut adalah hak milik persendirian oleh itu 'sebarang penerbitan semula untuk tujuan bisnes' dalam apa jua format adalah tidak dibenarkan sama sekali tanpa kebenaran bertulis dari 'Pakcu MY'. Kemusykilan, pertanyaan dan komen sila sampaikan dengan mengisi borang maklum balas dibawah. Terimakasih.

PAY LESS WATCH MORE

Kenapa anda harus berbelanja lebih jika anda berhak untuk berbelanja kurang? demi untuk menonton semua siaran di TV anda? Berubahlah kepada teknologi masa kini.. Untuk tujuan menonton.. Anda boleh berjimat hampir 4 X ganda perbelanjaan anda setiap bulan. penjimatan tersebut boleh anda gunakan untuk keluarga anda tersayang.. Disetiap hujung bulan anda tidak lagi dibebani dengan bill bulanan yang tinggi.. Dengan menggunakan alat ini anda hanya perlu berbelanja lebih kurang RM16.70 per bulan (RM100 utk 6 bulan) anda bebas menonton apa saja siaran tempatan di TV rumah anda. Untuk keterangan lanjut sila add friend di facebook Pakcu My.